Për ty dhe familjën!

Konkurs për 40 vende të lira pune!

Al Trade Market në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me rastin e hapjes edhe të një pike të re Al Trade Market, që është duke ushtruar veprimtarinë e shitjes me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore, higjienike, tekstilit, materialeve sanitare dhe shtëpiake, në #FushëKosovë, po zgjerohet edhe me veprimtarin e gastronomisë dhe furnizimit me derivate,

Për këtë qëllim kompania ka hapur konkurs për 54 vende të reja të punës:

1-Arkatare/e ( tre vende të reja pune);

2-Sektorist/e ( dhjetë vende të reja pune);

3-Sektorist/e te këndi i lojërave ( dhjetë vende të reja pune);

1- Shitës në pompë ATC Petrol ( gjashtë vende të reja pune);

4-Picamen/e (dy vende të reja pune),

5-Ndihmës Kuzhinier/e (dy vende të reja pune),

6-Kamerier/e ( shtatë vende të reja pune);

7- Shankist/e ( katër vende të reja pune);

8- Ndihmës Shankist/e ( dy vende të reja pune);

9-Punëtorë në shpërndarjen e porosive – Delivery ( dy vende të reja pune);

10-Punëtor/e për enë larje ( dy vende të reja pune);

11-Pastrues/e – Mirëmbajtës/e ( dy vende të reja pune);

12-Punëtor Sigurim ( dy vende të reja pune);

Kandidatët e përzgjedhur për këto pozita do të kenë mundësi që paraprakisht bashkë me stafin e Al Trade Market, dhe sektorëve tjerë, e që janë përgjegjës të këtyre sektorëve, të trajnohen dhe të njoftohen profesionalisht për punën që do të kryejnë, para së të bëhen pjesë e stafit të rregullt të kompanisë.

Të gjithë kandidatët të cilët i përmbushin kushtet, dhe besojnë së janë kompetentë për kryerjen e këtyre punëve kërkohen që të aplikojnë.

* Për të gjitha pozitat është e domosdoshme të keni përvojë pune;

* Dërgoni CV dhe dokumentet e juaja në [email protected], ose tek ne drejtpërdrejt – Adresa jonë: Rr, Nënë Tereza, Magjistralja Prishtinë- Fushë Kosovë;

* Për informata shtesë na kontaktoni në numrin e telefonit: 0800 77 770 (pa pagesë);

* Ju lutem që ta cekni titullin e pozitës për të cilën po aplikoni tek ’’Subject ’’, shembull: Arkatare/e ( dy vende të reja pune);

* Informatat e juaja do të ruhen me konfidencialitet të plotë;

* Vetëm Kandidatët potencial do të ftohen në intervistë;

* Konkursi do jetë i hapur nga data: 16 prill 2024, deri më 06 maj 2024, në ora 16:00.