Për ty dhe familjën!

Përfito zbritje të madhe dhe bëhu pjesë e aktiviteteve tona promocionale!

Në program e lojalitetit "kartela buzëqeshjes" përfshihen Al Trade Center, Al Trade Market, Ip Linda

Plotesoni Formularin

Pajisu me kartelë

Furnizohu

Shpërblehu

TË REJAT E FUNDIT

Konkurs për 40 vende të lira pune

Al Trade Market në vazhdën e zgjerimit të kapaciteteve të veta, si dhe me rastin e hapjes edhe të një pike të re Al Trade Market, që është duke ushtruar veprimtarinë e shitjes me shumicë dhe pakicë të produkteve ushqimore, higjienike, tekstilit, materialeve sanitare dhe shtëpiake, në #FushëKosovë, po zgjerohet edhe me veprimtarin e gastronomisë dhe furnizimit me derivate, Për këtë qëllim kompania ka hapur konkurs për 54 vende të reja të punës
Previous slide
Next slide

Fletushka e Fundit