Për ty dhe familjën!

Fletushkat e Zbritjes

Fletushka e Bajramit Pr-Fk
Fletushka e Bajramit Drenas
Fetushka e Ramazanit
Fletushka Shkurt 2023
Fletushka Janar 2023
Fletushka Dhjetor 2022
Fletushka Tetor 2022 (Aksion 3 FK)
Fletushka Aksion
Fletushka Fiter Bajram 2022
Fletushka e Ramazanit 2022
Fletushka 17 Shkurt 2022
Urime festat e fundvitit 2021
Black Friday 2021
Fletushka 12 Nentor 2021
Fletushka e Bajramit 15-20 Korrik
Zbritje Vikendi 26-27 Qershor
Fletushka Maj 29-31 2021
FITËR Bajrami 2021
Ramazan 10 Prill 2021
26 Mars 2021
06-07 Shkurt 2021
26 Dhjetor – 03 Janar 2020
28 Nëntor – 04 Dhjetor 2020